Game wont play

Discussion in '3DS Help' started by face2face, Feb 26, 2016.

protect your linksHow to likeReveal download links
  1. face2face

    face2face New Member

    Joined:
    Feb 3, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Im trying to play a link between worlds that i got from Rohul1997's thread on my cfw'd o3ds on 10.6.0-31U and it just keeps showing the 3ds loading screen and doesnt go to game start screen even with different button inputs. Already deleted it off card and reinstalled and getting the same issue, other games are working no problem. Any input would help thanks
     
  2. Swabbo

    Swabbo Member

    Joined:
    Jan 8, 2016
    Messages:
    22
    Likes Received:
    14
    I believe you will have to open the eshop then try to play it again to fix it
     
  3. face2face

    face2face New Member

    Joined:
    Feb 3, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Just tried this to no avail, but thanks anyways.
     
  4. TheZixGamer

    TheZixGamer Virtual Console CIA Uploader
    Staff Member Uploader

    Joined:
    Feb 21, 2016
    Messages:
    72
    Likes Received:
    4,982
    This happened to me, Im on 10.6 emunand also, running rxtools. I just downloaded the EU version of the game instead and it worked perfectly, so maybe give that a go.

    This happened on a few other NTSC games too (Sonic Lost World for instance), but when i downloaded the EU version of those game, they all worked perfectly.
     
  5. Rohul1997

    Rohul1997Rohul1997 is a Verified  Member Global Moderator
    Staff Member Super Moderator

    Joined:
    Oct 7, 2015
    Messages:
    748
    Likes Received:
    6,686
    Try this one it should work
    Hidden Content:
    **Hidden Content: You must click 'Like' before you can see the hidden data contained here.**
     
    ScanGittman, Valnaar and Temptestwolf like this.
  6. face2face

    face2face New Member

    Joined:
    Feb 3, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Dont know what the difference was but that worked perfectly. If you dont mind could you tell a nub like me what the difference was?
     
  7. Rohul1997

    Rohul1997Rohul1997 is a Verified  Member Global Moderator
    Staff Member Super Moderator

    Joined:
    Oct 7, 2015
    Messages:
    748
    Likes Received:
    6,686
    I can't really remember what I did because I made this cia a couple months ago. But I'm glad it's working.
     
  • About Us

    Chaos Gamez is a friendly online community with our members sharing all the content you will ever need for your 3DS console including games in .3ds & .cia format, updates, DLC, Homebrew, CFW's, Flashcard firmwares, cheats & a variety of content for other platforms. We have all the downloads and games you'll ever need for your WiiU too! Including WiiU USB Ready Games, WUD Files, Game Tickets, and Homebrew! Same applies for NDS Roms, Wii WBFS, GameCube ISOs, and Retro game console ROMs!
  • Donate to the Server

    The management works very hard to make sure the community is running the best software, best security, and all the other bells and whistles. Care to contribute and support the community? We'd really appreciate it!

    Become a Donor!
  • Disclaimer

    No files are stored on our servers, all links are on external sites. If you have an issue with one of the posts/threads on our site or to make a DMCA report please use the "Contact Us" link at the bottom of the site